zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  تير ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰۳۱ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 2
امروز: 25
اين ماه: 1842
کل: 15761
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: MamkaSlivA

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

قهوه لاواتزا lavazza coffee

 

 

  قهوه لاواتزا LAVAZZA COFFEE

 

 یک شرکت بزرگ تولید کننده قهوه است که مقر اصلی ان

 

 در ایتالیا میباشد و در چندین  کشور دیگر نیز در حال تولید

 

 قهوه میباشد .  این  شرکت  در سال1985 توسط لویجی 

 

 لاواتزا تاسیس شده است

 

 

قهوه مالاوی malawi coffee

 

 

  قهوه مالاوی  malawi coffee

 

 

 

قهوه مالاوی malawi coffee


معمولا به عنوان یک نمونه ای از قهوهء خوب کنیا به آن توجه 

می شودکه  قهوهء  ملاوی دارای دانهء درشت  و نرم است . 

اگر   زمانی قهوه  مالاوی به  ایران  رسید ،  اگر  آنرا  یافتید 

مقداری از آن را به دست آورده و آنرا با   قهوه های تانزانیا و 

کنیا   مقایسه  کنید.  قهوهء  MZUZU یک  نمونه  از   قهوهء 

مالاویست  که  نام  کشاورز آن است  شما میتوانید آنرا  به 

صورت آنلاین از چندین فروشگاه واردات قهوه خرید کنید.

 

 

قهوه تانزانیا tanzania coffee

 

 

  قهوه تانزانیا tanzania coffee

 

 
 

قهوهء تانزانیا تا حدودی  شبیه  به همسایه اش کنیا است

 اما از لحاظ    کیفیت   و  پیوستگی  تولید به قدمت کنیا

 نمی رسد  . بسیاری  از    قهوه های ارابیکای تانزانیا

 مثل قهوهء دانه نخودی تانزانیا در کوههای کلیمانجارو

 و کوه مرو پرورش  می یابند   و از روش مرطوب به

 دست می ایند. 

درجه  بندی  قهوه ها  نیز   مثل کنیا صورت می گیرد. 

یعنی AA بزرگترین است و بعد AB .

 

دانهء قهوهء  تانزانیا     گفته می شود که همگی دارای

اسیدیتی تند و الکلی همانند قهوه های عربی و آفریقایی

هستند.  در     کل قهوهء خوب تانزانیا دارای اسیدیتی

مشخص و بارز و طعم قوی است

 

 

قهوه اتیوپی Ethiopia Coffee

 

 

 قهوه اتیوپیEthiopia Coffee

 

 

 

 

اتیوپی برخی از قهوه های منحصربفرد و سحرآمیز 

در جهان را تولید می کند .سه منطقهء اصلی  جائی 

 که   دانه های قهوهء اتیوپی در آن بوجود   می آیند

 HARRAR       ,CHIMBI       ,SIDAMA

(YIRGACHEFFهستنددانه های قهوهء ارابیکای

 اتیوپی : دانه های قهوهء  HARRAR   اتیوپی در

 مزرعه های  کوچک  در بخش    شرقی این کشور

پرورش داده می شوند . آنها از طریق روش خشک  

  بدست  می آیندو با عنوان دانه دراز(درشت)، دانه

 کوتاه(کوچک)وموکا(دانه نخودی) شناخته می شوند

. قهوهء HARRAR  اتیوپی می توانند دارای کناره

های   خشک   و  محکم  ،    میوهء  الکلی   اسیدی، 

عطر  خیلی  زیاد  و  وزن سنگین باشد. در بهترین

 قهوه های  HARRAR   یک  نفر  می تواند عطر

 بسیار   تند  دانه  های سیاه یا دانه های آبی را حس

 کند.   قهوهء  HARRAR    اتیوپی معمولا" برای

 مخلوط اسپرسو  استفاده  می شود که می تواند طعم

خوشی به آن بدهد. 

قهوهء   شسته   شده   اتیوپی   شامل    CHIMBI,

   YIRGACHEFFEمی شود.    دانه های قهوهء

 CHIMBI در  قسمت  غربی  این کشور پرورش

داده می شود که معمولا"   متعادل و سنگینتر هستند  

و  دارای   دانه هایی    هستند   که    نسبت به قهوه

HARRARبیشتر ماندگاری دارند.

دانه های  قهوهء YIRGACHEFFEاتیوپی خوش

 طعم ترین قهوه هاهستند که درقسمت جنوبی اتیوپی

 پرورش   می یابند  آنها  ملایمتر،  میوه ای شکل و

 معطرترهستند قهوهء YIRGACHEFFEباعنوان

 SIDAMO  نیز نام برده می شودکه نام منطقه ای

 است که در آن پرورش می یابد.

 

 

 

 

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir