zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  آبان ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳۴
۵۶۷۸۹۱۰۱۱
۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸
۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵
۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 45
اين ماه: 1050
کل: 21642
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: tranamroblu1983

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

فرنچ پرس cafetiere

 

 فرنچ پرس cafetiere

 

فرنچ پرس cafetiere

 در سال1947 شخصی در لورین فرانسهLorraine قهوه سازی شیشه ای

 

اختراع کرد که پیستونی فلزی      داشت در این روش ابتدا قهوه فرانسه

را ریخته   سپس اب  جوش را بر  روی  ان می ریزیم  پس از  سه  دقیقه

پیستون  را با فشار  به سمت پایین  کمپرس می نماییم  .   قهوه بدست

امده قهوه رقیق ولی خوش طعمی  است که  بیشتر با  شیر  تازه سرو

می شود و طرفداران زیادی دارد.

 در ذیل ریقه استفاده از فرنچ پرس را به صورت تصویری می بینید

 

فرنچ پرس cafetiere

 

 

نظرات (0)  

قهوه ترک turkish coffee

 

 قهوه ترک  turkish coffee

 

 

قهوه ترک turkish coffee[/center

 

 قهوه ترک به شکل امروزی ابتدا در دوره عثمانی و در دربار عثمانی رایج شد

 که به همین جهت این نام برای ان برگزیده  شد است  و صرفا به این طریقه

 عمل اوریرا میگویند و کشور ترکیه دارای قهوه نمی باشد   و کشت    ان در

 امریکای جنوبی اسیای جنوب شرقی  و قسمتی از افریقا کشت می شود

 این سبک قهوه بیشتر در کشورهایی   همچون ایران*ترکیه* یونان*قبرس*

 اذربایجان*ارمنستان و... بیشتر  رایج است قهوه ترک را با نامهایی همچون

 مغربی*یونانی*عربی و ... نامبرده میشود البته بعضی ها به اشتباه نام

 قهوه ارمنی میگویند که علت ان نیز   به این خاطر است که سالیان گذشته

 هموطنان ارامنه بیشتر به عرضه این قهوه   اقدام میکردند که این نام نیز

 در بین بعضی   از هموطنان ما رایج     شده و بر خلاف  ذهنیت بعضی از

 هموطنان کشور ارمنستان در صنعت قهوه جایگاه مناسبی در صنعت قهوه

 ندارد . قهوه ترک رایج ترین و پر مصرفترین     قهوه در ایران   می باشد و

 علت ان نیز به دلیل تهیه اسان و راحت    این قهوه و نیاز نداشتن تجهیزات

 خاصی می باشد. در ذیل اشاره ایی کوتاه به چند    نوع دم کردن این نوع

 میکنیم.

 

 

 

 وسایل مورد نیاز:

1 -قهوه جوش(شیر جوش) در کشور های ترکیه*اذربایجان*

و ارمنستان با نام جازوه (cezve) نیز نامیده می شود

2-قاشق مرباخوری

3-فنجان قهوه خوری

4-شکر

یک قاشق  مرباخوری  سر  پر پودر قهوه ترک و یک قاشق

 مرباخوری  شکر   را به همراه یک فنجان قهوه خوری اب یا

 شیر سرد  در  قهوه  جوش(شیرجوش) ریخته ان را بر روی

 اجاق گاز با  شعله  ملایم قرار میدهیم پس از گذشت یک

 دقیقه اب کمی گرم  میشود  در  این   زمان 30 ثانیه ان را

 هم زده تا قهوه و شکر در اب یا شیر   ترکیب شود قاشق

 را برداشته به حال خود رها می کنیم    پس از چند دقیقه

 بر روی قهوه کف   (خامه)  ظاهر میشود  که  قهوه  اماده

 است  دقت  نمائید  که قهوه  نجوشد و در حین  ریختن در

 فنجان دقت نمائید کف (خامه )  به تعداد   فنجانها تقسیم

 شده و سپس قهوه را در فنجانها  بریزید  شما میتوانید در

 کنار قهوه از شکلات و یک فنجان اب خنک استفاده نمائید  

 

 

 

 

 

[center]قهوه ترک turkish coffee


 

 نسل جدید دستگاه قهوه ترک که طراحی مشترک ترکیه

 و المان میباشد و قهوه ترک را   با کیفیت  عالی درست

می کند که در شکل بالا ملاحضه مینمایید.

 

روش دیگر که کمتر رایج است به شرح ذیل است:

 ابتدا اب و شکر را در قهوه جوش بریزید و بجوشانید و پس از

 برداشتن از روی حرارت پودر قهوه ترک را به ان اضافه نمایید

و خوب هم بزنید و سپس بر روی حرارت بگذارید  تا قهوه بالا

 بیاید از روی حرارت بردارید و این عمل را دوبار دیگر تکرار کنید

 قهوه پر رنگ و غلیظی به دست می اید.

 

قهوه ترک turkish coffee

 

 

 در ذیل اسیاب سنتی قهوه ترک که بیشتر در ترکیه رایج است

 

  چند نکته در تهیه قهوه ترک:

 1-پودر قهوه را تازه تهیه نمایید ترجیحا از قهوه فروشی ها و به

مقدار مصرف هفتگی تهیه نمایید

2-از قهوه جوش(شیر جوش) استفاده نمایید

3-پس از تهیه قهوه*قهوه جوش را با اب سرد بشویید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 

 

 

نظرات (0)  

cona coffee maker قهوه جوش کونا

cona coffee maker  قهوه جوش کونا

  کونا  cona

 

 یک مرد انگلیسی قهوه ساز کونا را در سال 1840  ساخت. که مورد  علاقه

 طرفدارن قهوه می باشد در این دستگاه در بخش زیرین ظرفی کروی شکل

 قرار دارد که یک چراغ الکلی در ان نصب شده است ابی که توسط این چراغ

 الکلی گرم   می شود پس از حرکت  از میان بخش  لوله ای شکل به بخش

 لاله ای شکل دستگاه منتقل میگردد با قطع گرما هوایی که درون ظرف زیرین

 قرار دارد خنک شده و یک خلا  جزئی بوجود  می اورد که باعث برگشت اب

 به سمت پائین و عبور ان از میان قهوه موجود در بخش مرکزی دستگاه میگردد


 

نظرات (0)  

فنجان عجیب قهوه

 

قهوه را بنوش و بعد فنجان را نوش جان کن!

فنجان عجیب قهوه


  هلن صدیق بنای: خبر تولید این محصول برای افرادی که از شستن فنجان چای و قهوه گریزان هستند، بسیار جالب و مسرت بخش خواهد بود.

تولید این محصول،  باعث ارتقاء بهداشت، سهولت و افزایش سرعت کار در رستوران‌ها، تریا‌ها، قهوه خانه‌ها، کافی‌شاپ‌ها و نیز کمکی هر چند اندک به کدبانوی خانه خواهد بود.

همچنین افرادی که از شستن فنجان‌های چای و قهوه گریزان هستند از این طرح استقبال شایانی خواهند کرد. به نظرم این تکنولوژی روز به روز در حال تنبل کردن این آدم‌هاست.

طراح خلاق این فنجان‌های خوراکی فردی به نام  لوئیس انریکه ساردی، اهل ونزوئلا است. او به همراه یک تیم تحقیقاتی موفق به تولید چنین فنجانی شده است.

 این فنجان‌های خوراکی برای قهوه و چای طراحی شده است ولی می‌تواند ابعاد مصرفی دیگری هم پیدا کند.

تولید انبوه این طرح را یک شرکت تجاری قهوه‌ی لاوازای در ایتالیا به عهده گرفته است. داخل هر فنجان اینگونه نوشته شده است؛  "قهوه را بنوش و فنجان را بخور" به همین علت، این فنجان‌ها همین گونه نامیده می‌شوند. جالبه نه؟!

این فنجان‌ها از نوعی شکر و تخم مرغ ساخته شده است تا به عنوان یک عایق عمل کند. وجود تخم مرغ باعث ضد آب شدن، فنجان شده و شکر آن هم به شما یک نوشیدنی شیرین  می‌دهد.

 

 

 

 

فنجان عجیب قهوه

 

فنجان‌های خوراکی تاکنون جوایز زیادی در بخش‌های مختلف اکولوژی، بازاریابی و تجارت را از آن خود ساخته است. همچنین  ثروت سرشاری را نصیب طراح و تولید کننده آن کرده است.

این فنجان‌ها به نوعی یک شیرینی کوکی هم به حساب می‌آیند. فنجان‌هایی که باید با یک نوشیدنی داغ یا سرد نوش جان شوند. طراحی فنجان کوکی را می‌توان یک نمونه از نتایج به دست آمده از تحقیقات انجام شده در صنایع تغذیه دانست.

فنجان خوراکی

 

یک فنجان ضد آب که به شما اجازه می‌دهد بعد از نوشیدن چای یا قهوه خود (هر نوشیدنی که مایل هستید) طعم و مزه آن را مانند اینکه قهوه و یا چای خود را به همراه  بیسکویت و یا...میل می‌کنید، احساس و درک کنید.

کارشناسان اعلام کرده‌اند که نسخه کامل تولید این محصول هنوز به بازار ارائه نشده است. یعنی فرمول آن در حال حاضر انحصاری است.


 

نظرات (0)  

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir