zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  آذر ۱۳۹۸  »    >
شيدسچپج
 ۱
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 24045
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: Furrionmtt

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

قهوه فرانسه french coffee

 

قهوه فرانسه french coffee

   قهوه فرانسه french coffee  

 

 

  بزودی... 

 

نظرات (0)  

قهوه ترک turkish coffee


 

 

 

 

 

 

 

    قهوه ترک turkish coffee  

 

 

  یک قاشق  مرباخوری  سر  پر پودر قهوه ترک و یک قاشق

 مرباخوری  شکر   را به همراه یک فنجان قهوه خوری اب یا

 شیر سرد  در  قهوه  جوش(شیرجوش) ریخته ان را بر روی

 اجاق گاز با  شعله  ملایم قرار میدهیم پس از گذشت یک

 دقیقه اب کمی گرم  میشود  در  این   زمان 30 ثانیه ان را

 هم زده تا قهوه و شکر در اب یا شیر   ترکیب شود قاشق

 را برداشته به حال خود رها می کنیم    پس از چند دقیقه

 بر روی قهوه کف   (خامه)  ظاهر میشود  که  قهوه  اماده

 است  دقت  نمائید  که قهوه  نجوشد و در حین  ریختن در

 فنجان دقت نمائید کف (خامه )  به تعداد   فنجانها تقسیم

 شده و سپس قهوه را در فنجانها  بریزید  شما میتوانید در

 کنار قهوه از شکلات و یک فنجان اب خنک استفاده نمائید  

 

نظرات (2)  

قهوه فوری پودری SPRAY DRIER


 

 

 

 

     قهوه فوری پودری (نسکافه)  

 

 

در این روش ابتدا دانه قهوه بوداده شده اسیاب میشود سپس عصاره گیری 

 

 میشود سپس در دستگاه تبخیر کننده تغلیظ و سپس توسط یک اتو  مایرز 

 

 به صورت پودر به ذاخل خشک کن پاشیده میشود و از قسمت پایین هوای

 

 گرم با ذرات قهوه برخورد نموده و رطوبت را ار قهوه جدا     می کند در این  

 

  سیستم مایع قهوه که قبلا تا حدودی تغلیظ گردیده  است تحت اثر فشار  

 

  به درون محفظه ایی که دارای هوای داغ است به  صورت ذرات بسیار ریز 

 

  پاشیده میشود درجه حرارت دستگاه معمولا از 300   درجه تجاوز نمیکند 

 

 و قطر ذرات نیز ممکن است بین 10الی 250 میکرون   باشد عمل خشک 

 

  کردن در چند ثانیه صورت میگیرد   پس اسیب  حرارتی  نداریم عمل پودر 

 

 کردن عصاره قهوه  توسط دستگاهی به نام اتو مایزر انجام میشود  هوای

 

 خارج شده از خشک کن ممکن است حاوی   مقداری ماده خشک شده 

 

 باشد میتوان ان را وارد سیکلون کرد تا درات خشک به دیواره سیکلون برخورد 

 

  کرده و انرزی خود را از دست میدهد و در قسمت تحتانی ان جمع میشود

 

   

 

نظرات (0)  

قهوه اسپرسو

   قهوه جوش سنتی                

 

coffee maker

 

ساده ترین روش درست کردن قهوه

 

اسبرسو روی اجاق گاز  

 

نظرات (0)  

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir