zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  مرداد ۱۳۹۸  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳۴
۵۶۷۸۹۱۰۱۱
۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸
۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵
۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 24045
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: Furrionmtt

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

پردازش قهوه



 








                 

 

 

 

 

 

 

             پردازش قهوه      pulping  

 

 

  صرف نظر از روش برداشت قهوه  و  لوبیای  سبز  قهوه  پس

 مدتی میوه ترشیده می شود و در  این مرحله گوشت گیلاس  

 باید از دانه سبز قهوه  جدا  شود  در  این  مرحله  میوه ها  به

 داخل  اب  ریخته  میشود  که  پس  از  مدتی  گوشت  اصلی

 میوه ها تخمیر  می شود  و چوب  و برگهای  اضافی  بر  روی

 مخزن شناور میشود که انها را جدا کرده و قهوه  را  به مرحله

 pulping می فرستند  که  در  این  مرحله  توسط  دستگاهی

 تحت فشار میوه  از  دانه  جدا  میشود  که  مراحل کار به این 

 صورت است که دستگاه دارای صفحه ای  در  قسمت انتهایی

 

 است که بر روی  ان  سوراخهایی  وجود  دارد  که در اثر فشار 

 

 دستگاه  دانه ها  از  میوه  جدا شده و از سوراخهای دستگاه 

 

 خارج میشود میوه هایی که  به صورت سبز چیده شده است 

 

 و در اثر فشار دستگاه از  دانه سبز جدا نمی شوند نیز در این 

 

 مرحله جدا سازی  میشود  و  از مراحل فراوری حذف میشود 

 

 که  اغلب  درصد  ناچیزی  از  محصول  را تشکیل  می دهد و 

 

 احتیاطا  قبل  از  اینکه  به  مرحله  بعدی  بروند دوباره توسط 

 

 نیروی گیز از مرکز جدا سازی می شوند 

 

نظرات (1)  

پودر مکمل قهوه (کافی میت)

 

پودر مکمل قهوه (کافی میت)

 

 

 

 پودر مکمل قهوه (coffee mate) 

 

 

 پودر مکمل قهوه  که  با  اضافه  کردن  ان  از  طعم  ملایمتر 

و لذیذتر قهوه   لذت  میبرید  در  حقییقت  دارای بیس کاملا 

گیاهی می باشد و از گیاهانی نظیر   سویا " موز" و نارگیل 

میباشد عصاره این گیاهان را در خشک کن های   پاششی 

که به ان اسپری درایر می گویند  در شرایط خلا  می پاشند 

و  از  ان  مکمل  قهوه به  دست  می اورند کافی میت  برند 

تجاری شرکت نستله  میباشد که اصطلاح صحیح ان در دیگر 

کشورها   کافی کرمر و  در کشور ما پودر مکمل قهوه است 

 

نظرات (1)  

دستگاه برداشت دانه قهوه

 

   دستگاه برداشت قهوه 

                                                                                                                                                       
 

 

نظرات (0)  

قهوه بولیوی bolivia

 


 

 

 

قهوه بولیوی (bolivia coffee)


 بزوذی...

 

نظرات (0)  

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir