zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  تير ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰۳۱ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 25
اين ماه: 1842
کل: 15761
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: MamkaSlivA

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

قهوه گواتمالا

 


 

 

 قهوه گواتمالا Guatemala coffee  

 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

 این کشور نسبتا" کوچک   را می توان از نظر اقلیم آب و

 هوایی به چند منطقه مجزا تقسیم بندی کرد. خاک ، بارش

 باران ،  رطوبت  و دمای  هوا   برای داشتن 7 منطقه در

 گوآتمالا  برای  تولید   قهوهء ARABICAبه اندازه کافی

 متفاوت است . توضیحات ذیل در  مورد قهوهء گوآتمالا بر

 طبق تجربیات افرادی است   که  وجود قهوهء در گوآتمالا

 را جستجو کرده اند .

  

مناطق پرورش قهوه در گوآتمالا:

 

ANTIGU : این  منطقه  برای  قهوه های با کیفیت بسیار

بالا در عرصه  بین المللی معروف شده است . این منطقه

 بین سه کوه آتشفشان در یک روستا با آب و هوایی بسیار

 مناسب برای  پرورش  قهوه واقع شده است   . خاک این

منطقه جوان و غنی برای رشد قهوه است  درجه حرارت

 هوا بین 19 تا 22 درجه سانتیگراد و ارتفاع بین 4600

تا 5600 فوت است  .  بارش   باران سالانه بین 800 تا

 1200 میلیمتر است و رطوبت  65 درصد است . قهوهء

 این  منطقه  گوآتمالا  برای   داشتن  دانه های  درشت  و

مخملی ( نرم) عطر زنده و بسیار  زیاد و  اسیدیتی خوب

معروف است    . دانه های قهوه             BOUBON,

CATARRA, CATUAI  در این منطقه رشد می کند

و بین ماههای ژانویه و مارچ درو می شود.

FRAIJINES PLATEALL :

این منطقه در شمال دریاچهء راAMATITLAN در 

ERMITA  احاطه کرده واقع شده جایی که شهر گوآتمالا

 در   ان   قرار   گرفته  است   .  خاک      آن آتشفشانی 

 ( تشکیل یافته از گذازه های آتشفشانی ) و دارای پتاسیم

 بالاست .   اخیرا" فعالیت آتشفشانها باعث شده که خاک

 این منطقه به  خاکستر های  غنی  از  لحاظ مواد معدنی

آمیخته شود. ارتفاع مناقطی که در آن قهوه کشت می شود

 بین 4000 تا 5000 فوت است . میانگین دما حدود 22

درجه سانتیگراد است .   قله کوههای اطراف دارای یک

 رطوبت نسبی 60  درصد   است و میزان بارش سالانه

باان 1500 میلیمتر  است  .  ترکیبی  از این چند فاکتور

 دانه های  قهوهء  بسیار سخت و سفت گوآتمالا را به ما

می دهد که  شبیه به قهوهء  منطقهء   ANTIGU است .

قهوهء این منطقه به داشتن صفاتی  چون عطر دلنشین ،

دانه های درشت و اسیدیتی مشخص شده معروف است .

RAINFOREST COBAN :

این ناحیه به داشتن رطوبت بالا و   جنگلهای گرمسیری

که در قسمت شمال  کشور  واقع شده معروف است . در

 واقع COBAN در لغت به معنای منطقهء ابرها است .

 درجه دما نسبت  به   میزان  وزش  باد بین 15 تا 23

 درجه  سانتیگراد  متغیر است    . منطقه بین 3000 تا

3500  میلیمتر  باران  را   سالانه  دریافت  می کند  و

 بارش باران متعلق به کل 12 ماه سال است .

آب  و  هوای   ابری  است  و  از  تابش  آفتاب کمی در

ساعاتی از روز بهره مند است . رطوبت نسبی بالا بین

85  نا  95 درصد  است   . خاک غالبا" سنگ آهک و 

خاک  رس  است  و آب  و هوا  تحت  تاثیر    اقیانوس

 اتلانتیک است . ارتفاع بین 4300 تا   5000 فوت از

 سطح دریا منجر به داشتن قهوه های سخت وسف است

 . قهوه های  منطقه   COBAN    اندازهء     معمولی ،

اسیدیتی کم و   طعم  میوه ای  دارد . عطری خوش و ته

مزه ای از الکل(شراب) دارد.             دانه های قهوهء

 BOURBON    ,                MARAGOGYPE

,CUTUAI   ,CATUNU,       PACHE در منطقه

 CABONپرورش داده می شد و در ماههای دسامبر و

 مارچ درو می شود.

HIGHLAND HUEHUETENANGE :

این منطقه دارای مرز مشترک با مکزیک است . بارش

 باران در حدود 1800 میلیمتر است  و دارای رطوبت

 نسبی  بین  70  تا  80  درصد است . بادهای خشک و

 گرمی  که  از  سمت مکزیک  می وزد این منطقه را از

 مه  محافظت  کرده  و  آب  و   هوای منحصربفرد آنرا

سبب می شود .  میانگین  دما 23 درجه سانتیگراد است

. آب  و  هوای  گرم  و  مرطوب سبب زیبایی دانه های

 قهوه از لحاظ ظاهری و رشد   یکدست و هماهنگ آنها

می شود.   طعم  دانه های  قهوه مشابه است و در نتیجه

کیفیت    بالای آنرا  سبب  می شود  .  دانه های  قهوهء

 CATAUI,CATARRA,BOURBON,HUEHAL

در این منطقه   رشد می کند و      زمان برداشت ان از

 ژانویه تا اپریل است 

ATITLAN :

این   منطقه    تمامی    زمینهای   اطراف       دریاچهء

 ATITLAN را احاطه کرده . قهوه اساسا"  در قسمت

 PACIFIC در منطقهء 3 کوه    آتشفشان با تراکم بالا

 درو می شود . هیچ ماهی نیست   که این منطقه بارانی

کمتر از     میلیمتر داشته باشد بسیاری از تولید کنندگان

 از آب  دریاچه   براید  استفاده می کنند .  به جای مواد

شیمیایی  از  مواد  طبیعی  استفاده  می شود و در نتیجه

 ارتفاع زیاد ( 400 تا 5900) وقوع آفت و   بیماری به

ندرت اتفاق می افتد رطوبت دراین منطقه بالا و بین 70

 تا 80 درصد است    .خشک کردن   معمولا" در آفتاب

 صورت  می گیرد  و 95  درصد    قهوه تولیدی در این

منطقه توسط تولیدکنندگان کوچک که   بطور متوسط 12

هکتار زمین  دارند   پرورش     داده می شود . اکثریت

قهوء درو شده    در این منطقه BOURBON است اما

 TYPICA  , CATURA  ,   CATUAI نیز در این

 منطقه رشد داده می شود . درو بین   ماههای  دسامبر و

 مارچ اتفاق می افتد . قهوه های این منطقه معطر هستند.

 آنها خشک و ترد بوده و اسیدیتی بارز و مشخص دارند

و دانه درشت هستند .

VOLCAN :

این منطقه گرمترین منطقه کشت قهوهء گوآتمالا است که

 بیشترین بارش باران   را  دارد   . این منطقه بیشترین

فصل  بارانی  را  نسبت  به بقیه مناطق دارد .ارتفاع از

 4600 تا 6000  فوت است با خاک آتشفشانی و آب و

هوای متاثر از اقیانوس آرام .

نظرات (0)  

قهوه کنیا Kenya coffeeا

 


 

 

 

 قهوه کنیا (kenya coffee

 

  

قهوهء کنیا منحصرا”  دارای   اسیدیتی واضح و مشخص ،

 شیرینی تند با یک  ته  مزهء الکلی خشک است . در میان

بهترین قهوه های کنیا یک نفر می تواند عطر و طعم مست

 کننده آن را بیابد.

تولید کنندگان و صادر کنندگان قهوهء کنیا:

دانه های  قهوهء  کنیا  در   NAIROBI  هر سه شنبه در

 فصل درو  حراج می شوند  . این کار سبب نبر قیمت بالا

برای  بهترین  دانه های قهوه   می شود . درصد زیادی از

قهوه های  کنیا  توسط  اجتماعات   کوچک  و  نه ایالتهای

 بزرگ قهوهء کنیا تولید می شوند.  دانه های قهوهء کنیا از

 طریق روش مرطوب بدست  می آیند  و نوع دانهء قهوهء

 کنیا توسط اندازهء دانه های آن مشخص   می شود . یعنی

 AA  بزرگترین  است  و  AB    به دنبال آن و یک کمی

کوچکتر از آن است .

پیوند RUIRU11 و قهوهء کنیا:

معرفی قهوه های مقاوم در برابر بیماری (RUIRU11) که

در مرکز تحقیقات قهوهء RUIRU   گسترش داده شد سبب

نگرانی در میان تولید کنندگان قهوه شد زیرا تصور می شد

که کمبود برخی ازمشخصه های طعم موردپسند قهوه را در

مقایسه با بزرهای قدیمی به همراه داشته باشد  هیئت قهوهء

 کنیا سعی می کند که  RUIRU11  را به عنوان یک نوع

ماندار ترویج کند  اما  این تلاش تحت تاثیر شایعاتی که در

مورد مزه و طعم RUIRU11 است و آن را در سطح قهوه

های کیفیت پائین می داند قرار گرفته است تستهای شیمیایی

 طی چندین سال  اینده  باید انجام شود تا مشخص گردد که

  RUIRU11فاقد کدام  مشخصات  بوده و کدام مشخصات

 تولید طعم را دارد.






 

 

 

نظرات (1)  

قهوه اندونری indonesia

 



 

 

 قهوه اندونزی (indonesia coffee) 

 

قهوهء سوماترا:

دانه های قهوهء   سوماترا یکی از سنگین ترین ، نرمترین

 و پیچیده ترین   قهوه ها در   سراسر  جهان است . اغلب

 قهوه های سوماترا از طریق روش خشک به عمل می آیند

. اما  برخی  از   آنها هم از طریق  روش  نیمه مرطوب .

اکثریت قهوه های سوماترا با نام     MANDHELING  

یا LINTONG شناخته می شوند  و  در  درون کشور در

 سواحل جنوبی پرورش  می یابند   . قهوهء سوماترا که در

خاور  دور   پرورش    داده   می شود   معمولا"     با نام

 GAYO MOUNTAIN شناخته می شود . این قهوه به

 شیرینی و تمیزی معروف است .

خبرگان قهوه که   قصد   خرید  قهوهء سوماترا را دارند ،

 دانه های   قهوهء سبز سالخوردهء سوماترایی را جستجو

 می کنند  .  این  دانه های قهوه طعم تند و طبیعی متناسب

قهوهء   سوماترایی   را  بیشتر   کرده  و   انرا به یکی از

 پرطرفدارتین قهوه های در دسترس تبدیل می کند .

 قهوه سولاوسی:

بسیاری دانه های قهوهء سولاوسی را یک نوع پیشرفته از

 قهوهء سوماترا می دانند     که   دارای دانه های سبکتر و

 کیفیت روغنی و اسیدیتی بیشتر است منطقهء TORAGA

منشاء اغلب قهوه های با کیفیت سولاوسی استت . یک نفر

 ممکن است قهوه منطقهء TORAJA را با نام KALOSSI

پیدا کند که آن نام هلند مستعمراتی قدیم است که بروی این

 منطقه گذاشته اند . طعم پیچیده و طبیعی   ان  طرفداران

 زیادی در ایالت متحده و ژاپن دارد که باعث می شود این

 قهوه گرانتراز قهوه های دیگردرجزیره های همسایه باشد

قهوهء جاوا (جاوه):

 قهوهء  جاوای     (جاوه) اندونزی   اندازهء شبیه به قهوه

های سوماترا و سولاوسی را ندارد  چون قهوه های جاوا

از طریق روش مرطوب بدست می ایند.

به هر حال یک شواهدی از تیرگی و تندی کم در برخی

از قهوه های جاوا وجود دارد   که  آنرا از همسایگانش

 جدا می کند  .  معروفترین   ایالتهای      قهوه در جاوا 

 JAMPIT و BLAWAN هستند .    دانه های قهوهء

 سالخورده جاوا که  OLD BROWN نامیده می شوند

 دارای دانهء سنگینتر ، خوشمزه تر و اسیدیتی کمی هستند.

 

 

 

نظرات (0)  

قهوه گینه نو coffee new guinea

 

 

 

 

قهوه گینه نو  

New Guinea Coffee


قهوهء خلیج پاپوا گینه نو:

 

 

 

  قهوه های خلیج پاپوا گینه ن و شیرین و گل مانند هستند .

  منشا ءاصلی آن از کوههای آبی جامائیکا بوده که در سال

  1927    کشت  شده  است  .  بهترین  قهوه های  گینه نو

  دارای  عطر  تن د شبیه به میوهء انبه یا خربزهء درختی ،

  طعم خوب و اندازهء درشت هستند.

 

نظرات (1)  

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir