قهوه برزیل(brasil coffee)

دانه های قهوه برزیل:
قهوه در برزیل در سال 1727 توسط Francisco de Mello Palheta
معرفی شد . امروزه برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه دنیاست و
یک بازیگر برجسته در صنعت قهوه جهان محسوب می شود
انواع قهوه های , Bourbon and Mundo Novo در ایالتهای
Parana , Espirito and Mundo Bahia , inas gerais , Sao Paul
Santos پرورش داده می شود
زمانیکه اتحادیه بین المللی قهوه برزیل سهمیه ایی برای صادرات
و واردات قهوه تعیین کردند , تولید کنندگان کمی از ان حمایت
کردند , متاسفانه توجه تعیین کنندگان سهمیه بیشتر روی
قیمت ومقدار تولید ان بود تا کیفیت ان .
تولید کنندگان قهوه برزیل قهوه های با کیفیت بالا را با قهوه های
کیفیت پائین مخلوط کردند تا بتوانند طبق سیستم سهمیه بندی
عمل کنند و بعدا انرا با نامهای تجاری santos1 , santos2 نامیدند
santos نام بندری بود که قهوه ها از انجا صادر می شد . در اوایل
دهه 90 دولت جدید برزیل سهمیه و قوانین حمایتی را هم برای
قهوه و هم برای شکر برداشت و موسسات (اتحادیه) متعلق به
انها نیز بسته شد . این امر باعث بوجود امدن انقلابی بزرگ در
چگونگی صادرات قهوه و تغییر در نوع پرورش ان شد . کم کم
تنوع قهوه ها در برزیل زیاد شد و مشتریان تنوع زیادی از دانه ها
مختلف با کیفیت های مختلف را تجربه کردند . امروزه دانه های
قهوه برزیل تنها برای مخلوط کردن استفاده نمی شوند . امروزه
ما می توانیم با رست کردن صحیح انها ویژگیهای گوناگون انها
را وسعت دهیم سپس در صورت تمایل می توانیم قهوه های
رست شده را با هم مخلوط کرده و یک مخلوط اسپرسو پر بارتر
, غلیظتر و یک دستر بدست اوریم .
مساحت کشتزارهای قهوه در برزیل:
اکثریت کشتزارهای قهوه در برزیل کمتر از 10 هکتار است .
طبق امار 71% کشتزارها کمتر از 10 هکتار 25% کمتر از 25
هکتار و 4%بزرگتر از 50 هکتار هستند . برزیل بزرگترین تولید
کننده قهوه جهان است که 25%کل قهوه جهان را تولید می
کند و 80% قهوه های تولیدی برزیل ARABICA است .
روشهای عمل اوری قهوه:
برزیل قهوه های خود را از طریق مرطوب (شسته شده) ,
خشک (طبیعی) و نیمه مرطوب (پوست کندن طبیعی) به
عمل می اورد . قسمت اعظم دانه های قهوه برزیل هنوز
هم از طریق روش خشک به عمل می ایند و این به این خاطر
است که برزیل یکی از معدود کشورهایی است که اب و هوای
مناسب برای این روش موفقیت امیز را دارد این روش به برزیل
این اجازه را می دهد تا قهوه ها را از طریق روش برداشت
قطعه قطعه یا به روش مکانیکی درو کنند .
اگر چه شکوفه های کال یا خیلی رسیده هم درو می شوند
این روش خیلی دقیق این دانه ها را جدا می کند . برزیل یکی
از کشور های دارای سیستم به عمل اوری دقیق و بسیار
پیشرفته در صنعت قهوه است .
روش خشک:
قهوه های به عمل امده از طریق روش خشک وقتی که شکوفه