zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  فروردين ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 34
اين ماه: 1078
کل: 11612
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: nwvzvkuwzcr

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

قهوه کلمبیا





 

 

تاریخچه قهوه کلمبیا:                                                                           

 








قهوه در اوایل سال 1800 در کلمبیا معرفی شد . امروزه 

 انواع قهوه های  MARAGOGYPE,CATURRA,TYPICA,

 BOURBON, در کلمبیا کشت می شوند .


 صنعت قهوه کلمبیا:

 اتحادیه قهوه کلمبیا یک کار  پسندیده جهت ترفیع و ترویج

 قهوه کلمبیا انجام داده است . اگر اکثر قهوه های کلمبیا

 یی که شما در مغازه ها می بینید  بیش از ارزش واقعی 

 انها  ارزیابی شده اند  که نمونه های  خوبی در دسترس 

 است . دانه های قهوه کلمبیایی که بطور تازه رست شد

 اند بسیار خوش طعم , دانه درشت , دارای اسیدیته بالا,

 و دارای عطر زیادی است .

 تولید قهوه کلمبیا:

 کلمبیا  حدود 12 % قهوه جهان را تولید می کند که در 

 جایگاه  دوم بعد از برزیل  است   ( توجه: امسال انتظار 

 می رود تولید قهوه  در  ویتنام  از  کلمبیا پیشی بگیرد 

 که  متاسفانه  100  % قهوه  تولیدی  ویتنام  از  نوع 

 روبوستا است.)

 مناطق تولید بهترین دانه های قهوه کلمبیا: 

 دو منطقه اصلی تولید  قهوه در کلمبی ا وجود دارد  .  یکی

 MEDILLIN,ARMENIA ,MANIZALES  در بخش مرکزی

 و دیگری  BOGOTA.BUCARAMANGA   در بخش کوهستا 

 نی شرقی است  .  قهوه های  MAM  (نوع اول)  به خاطر 

 دانه های  سنگین ,  طعم عالی و اسیدیت ه خوب معروف 

 هستند . BOGOTA نسبت به MEDILIN  اسیدیته کمتری 

 دارد اما خوش بوتر و براقتر و شفافتر است .

 BUCARAMANGA    معمولا دارای   دانه های  سنگینتر ,  

 خوش طعمتر و خوش بوتر است  
 

 
                                                                                  

                                                                                                                                                                                                                 

 

نظرات (2)  

قهوه کاستاریکا

 


 

قهوه کاستاریکا  (coastarica)

 

 قهوه کاستاریکا استانداردهایی را برای یک قهوه خالص و

 

 خوب در امریکای مرکزی و جنوبی وضع کرده است مشهو

 

 رترین قهوه های این  منطقه    TRES RIOS, TARRAZU,   

 

 ALAJUETU, HEREDIA است. اغلب قهوه ها در کاستار

 

 یکا از نوع قهوه های CUTURRA است که با ویژگی براق

 

 و دانه درشت شناخته می شوند  .  نوع دیگر قهوه های 

 

کاستاریکا CUTAAI,MONDO NOVO است .

 

  بهترین دانه های قهوه  کاستاریکا که در بیش از  3900 

 

 فوت رشد داده می شود به عنوان "دانه سخت "معرفی

 

 می شوند (یعنی دارای دانه های سفتی هستند

 

 دسته دانه های خوب در قهوه به انهایی اطلاق میکردد 

 

 که از 3300 تا 3900 فوت رشد میکنند .

 

 کشتزارهای قهوه کاستاریکا: 

 

 منطقه TRESRIOS نزدیک ساحل PASIFIC قهوه های

 

 درخشان  ,   شیرین  و با طعم  ملایم تولید می کند . 

 

 منطقه   TARRAZU که در کوههای داخلی کاستاریکا 

 

 واقع شده قهوه های  نسبتا سنگین و معطر و خوش 

 

 بوتر تولید میکند

 

 قهوه های  منطقه   LAMINITA   طرفداران بیشتری 

 

 نسبت به بقیه قهوه های کاستاریکا دارد 

 

 

نظرات (0)  

قهوه جاماییکا

 

 

 

  قهوه جاماییکا (jamaica coffee

 

 قهوه های  جامائیکا یکی  از  گرانترین  قهوه ها  در  جهان

 است بهترین ایالتهای تولید کننده   قهوه جامائیکا ایالتهای

 MARIS BANK, WALLENFORD,OLD TAVERN می باشد

 

 قهوه کوههای ابی جامائیکا BLUE MOUNT:

 

 علت  نامگذاری  این  قهوه ها  به  نام  کوههای  ابی قرار 

 گرفتن ان در منطقه ای    به همین نام است و قیمت هر 

 پوند ان (453gr) ان بیش   از 50    دلار است در صورتیکه 

 قیمت کمتر داشته باشد   مطمتن باشید این قهوه قهوه 

 کوههای  ابی  جامائیکا  نیست  از انجایی که قهوه های 

 جامائیکا  بسیار گران  است  در   کشور ما به ندرت یافت

 می شود 

 

نظرات (0)  

قهوه برزیل


 

 


 

قهوه برزیل(brasil coffee)

 

 


 

 

 

دانه های قهوه برزیل

 قهوه در برزیل در سال 1727 توسط Francisco de Mello Palheta

 معرفی شد . امروزه برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه دنیاست و 

 یک بازیگر برجسته  در  صنعت  قهوه  جهان  محسوب  می شود 

 انواع قهوه های ,   Bourbon and Mundo Novo   در    ایالتهای  

Parana , Espirito and Mundo Bahia , inas gerais , Sao Paul  

 Santos  پرورش داده می شود 

 زمانیکه اتحادیه بین المللی قهوه برزیل سهمیه ایی برای صادرات 

 و واردات  قهوه  تعیین کردند  ,  تولید کنندگان کمی از ان حمایت 

 کردند  ,  متاسفانه  توجه  تعیین  کنندگان  سهمیه   بیشتر روی 

 قیمت ومقدار تولید ان بود تا کیفیت ان .

 تولید کنندگان قهوه برزیل قهوه های با کیفیت بالا را با قهوه های

 کیفیت پائین مخلوط کردند تا بتوانند طبق  سیستم سهمیه بندی 

 عمل کنند و بعدا انرا با نامهای تجاری santos1 , santos2 نامیدند

 santos نام بندری بود که قهوه ها از انجا  صادر می شد . در اوایل 

 دهه 90 دولت جدید برزیل سهمیه و قوانین  حمایتی  را هم برای 

 قهوه و هم برای شکر برداشت و موسسات (اتحادیه)  متعلق به 

 انها نیز بسته شد . این امر باعث بوجود  امدن   انقلابی  بزرگ در 

 چگونگی صادرات قهوه و  تغییر  در نوع پرورش   ان  شد . کم کم 

تنوع قهوه ها در برزیل زیاد شد و مشتریان   تنوع زیادی از دانه ها 

مختلف با کیفیت های مختلف را تجربه  کردند .   امروزه دانه های 

 قهوه برزیل تنها برای مخلوط کردن استفاده  نمی شوند . امروزه

 ما می توانیم با رست کردن صحیح انها  ویژگیهای   گوناگون انها 

 را وسعت دهیم سپس در صورت تمایل  می توانیم    قهوه های 

 رست شده را با هم مخلوط کرده و یک   مخلوط اسپرسو پر بارتر

 , غلیظتر و یک دستر بدست اوریم . 

 

 مساحت کشتزارهای قهوه در برزیل:

 

 اکثریت کشتزارهای قهوه در برزیل کمتر  از 10  هکتار  است . 

 

 طبق امار 71% کشتزارها کمتر از 10 هکتار 25% کمتر از 25

 

 هکتار و 4%بزرگتر از 50 هکتار هستند .  برزیل بزرگترین تولید 

 

 کننده قهوه جهان است که 25%کل قهوه  جهان را تولید می

 

 کند و 80% قهوه های تولیدی برزیل ARABICA است .

 

 روشهای عمل اوری قهوه:

 

 برزیل قهوه های  خود  را از  طریق   مرطوب  (شسته شده) ,

 

 خشک (طبیعی) و نیمه  مرطوب     (پوست کندن طبیعی)  به 

 

 عمل می اورد .   قسمت اعظم  دانه های   قهوه  برزیل  هنوز 

 

 هم از طریق روش خشک به  عمل می ایند و این به این خاطر 

 

است که برزیل یکی از معدود کشورهایی است که اب و هوای

 

 مناسب برای این روش موفقیت امیز را دارد این روش به برزیل

 

 این اجازه را می دهد  تا  قهوه ها  را  از  طریق  روش برداشت 

 

 قطعه قطعه یا به روش مکانیکی درو کنند .

 

 اگر چه شکوفه های کال یا خیلی رسیده   هم درو می شوند 

 

 این روش خیلی دقیق این دانه ها را جدا می کند . برزیل یکی

 

 از کشور های دارای سیستم به    عمل اوری   دقیق و بسیار 

 

 پیشرفته در صنعت قهوه است .

 

 

 روش خشک:

 

 قهوه های به عمل امده از طریق روش خشک وقتی که شکوفه

 

 

 

نظرات (0)  

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir