zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  فروردين ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 34
اين ماه: 1078
کل: 11612
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: nwvzvkuwzcr

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

اسیابهای دستی


اسیاب چوب و فلز 010

 

نظرات (0)  

اسیابهای دستی

اسیابهای دستی

اسباب چوبی کوچک 101

 

نظرات (1)  

آسیاب های دستی

آسیاب فانتزی چوب سرامیک

0011

 

آسیاب های دستی

 

 

 

نظرات (1)  ادامه مطلب

قهوه موکا moka coffee


 

 

 

 

 

   قهوه موکا  moka coffee

 

 

 حتما نام قهوه موکا   را بسیار شنیده اید و یا در منوی کافی 

 شاپها  دیده اید  و از طعم  ان   در کشور    یمن گرفته شده 

 که در قرن 17 مرکز  صدور قهوه  بوده است   دانه قهوه موکا 

 به خاطر حاصلخیز بودن خاک قسمتهایی   که  در یمن قهوه

کشت می شود و به علت داشتن املاح مناسب این دانه ها

 پس از فراوری ته    مزه ایی با طعم شکلات داشتند که  این

 نام از ان ناشائت گرفته شده است ولی امروزه  مردم قهوه

 موکارا طوری دیگر میشناسند از  نظر انها قهوه موکا ترکیبی

  از قهوه  اسپرسو با شکلات یا پودر کاکائو است 

 

  طرز تهیه قهوه موکا : 

 

 یک فنجان قهوه اسپرسو دم کنید دو فنجان شیر کم چرب

 و مقدار 3 قاشق شکلات را در روی اجاق گاز مخلوط نمایید 

 تا شکلات کاملا در شیر حل شود سپس اسپرسو را به ان 

 اضافه کرده و روی اجاق گاز هم بزنید تا به غلضت مناسب  

 برسد و ان را در موکاخوری سرو نمایید البته شما میتوانید 

 به مقدار 3/4 قاشق به ان دارچین اضافه نمایی د که به ان 

 قهوه ویفی میگویند و یا میتوانید ان را  با خامه  نیز درست 

  نمایید و یا میتوانید به ان  چند عدد  ابنبات  نعنایی اضافه  

 نمایید تا قهوه ایی  گوارا بدست اورید البته روشهای تهیه 

  قهوه  موکا بسیار متفاوت است که  در بالا  به چند  روش 

  ساده ان اشاره شد البته این نوع قهوه   در اغلب  کافی  

 شاپها از ترکیب اسپرسو با غلضت   بالا و مقداری شربت  

 موکا ( سیروپ ) و شیر بخار داده   شده داغ تهیه میشود  

 و روی لبه لیوان موکاخوری را با  خامه زده شده بیشتر از  

 لبه لیوان می پوشانند  

 

نظرات (4)  

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir