zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  آبان ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳۴
۵۶۷۸۹۱۰۱۱
۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸
۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵
۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 45
اين ماه: 1050
کل: 21642
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: tranamroblu1983

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

هات چاکلت

                                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                                            
        
 


 هات چاکلت hot chocolate  

 

 این نوشیدنی با استقبال بسیار زیادی در ایران مواجه شده است

 در ذیل اشاره ای گذرا به ترکیبات این قهوه خواهیم داشت تا در

 اینده مراحل کامل تولید ان را شرح دهیم

 1- پودر مکمل قهوه (کافی میت)

 2-پودر کاکائو ترجیحا کم چرب

 3- شکر

 4-زانتانگام یا کاراگینان

 5- نمک!!! 



 

 

هندوراس Honduras

 

 

قهوه های هندوراس:

 

هندوراس Honduras

 

قهوه های   هندراس WET PROCESSED و نوعا"  دارای  کیفیت 

غیربرجسته است   که عمدتا" به عنوان پایه   برای مخلوط کردن 

محسوب می شوند .   از انجا که دانه های  کمی از هندراس به

 امریکا می رسد ، شما احتمالا" این  شانس را نخواهید داشت 

تا آنرا با قهوه های  دیگر  در آمریکای  مرکزی   مقایسه    کنید .

انواع کشتهای TYPICA, CATURRA , BOURBON در  هندراس

 یافت می شود و طبقه بندی آنها بر اساس   ارتقاع گیاه آنها از 

استاندارد مرکزی ، ارتفاع  بلند و  ارتفاع  خیلی     بلند است . 

 

 

 

 

 

نیکاراگوئه Nicaragua

 

 

 نیکاراگوئه Nicaragua

 

 

قهوه نیکاراگوئه Nicaragua coffee

 

 

قهوه های نیکاراگوئه :

قهوه در نیکاراگوئه دراواسط قرن نوزدهم معرفی شدمتاسفانه

قهوهء نیکاراگوئه بعضی از ویژگیهای با ارزش   خود را از دست 

داده که زمانی طرفداران زیادی داشته است .

در حال حاضر دانه های  قهوه  نیکاراگوئه WET PROCESSED 

است کهملایم ،  با اسیدیتی    کم و مناسب برای بو دادن و 

مخلوط کردن است کرین قهوه های نیکاراگوئه  را دانه درشت 

با یک  اسیدیتی مشخص و شبیه   به نمک  توصیف می کند. 

دسته بندی   قهوه های   نیکاراگوئه  بر اساس    ارتفاع گیاه 

انهاست.

 

 

 

هاوایی hawaii

 

 

 قهوه هاوایی  Hawaii coffee

 

 

 

هاوایی hawaii

 

 

قهوه های هاوایی یکی از پرطرفدارترین قهوه ها  در جهان است . بهترین قهوه های هاوایی از دامنه کوه LOA در بالای منطقه PASSIFIC و از مزارع کوچک درو می شود که مشخصه آنها (WET PROCESSED) است .

WET PROCESSED یک متد نسبتا" جدید است که در آن 4 لایه که اطراف دانهء قهوه را احاطه کرده برداشته می شود . این جریان منجر به داشتن قهوهء خالصتر ، براقتر و خوش طعمتر می شود . بسیاری از کشورها با قابلیت کشت قهوه ، برای بالا بردن اسیدیتی قهوه از این روش استفاده می کنند .

آب و هوای هاوایی ابرهای کاملی را ایجاد می کند که از اشعه های شدید آفتاب جلوگیری کرده و انچه را که سایه خودکار می نامیم ایجاد می کند .

قهوهء هاوایی معمولا" از نوع TYPICA است . ( گیاه قهوهء TYPICA یک شکل مخلوطی دارد با یک تنهء اصلی عمودی و تنه های عمودی دیگری که به صورت اریب و نازک در اطراف تنه اصلی می رویند. TYPICA یک گیاه بلند است که بلندی آن به 3-4-5 متر میرسد . به طور جالب توجهی قهوه کونا در هاوایی در ارتفاع نسبتا" کوتاهی رشد داده می شود که گفته می شود این سبب طعم نامرغوب قهوه می شود . هر چند اغلب قهوه های هاوایی غلظت ، رنگ و اسیدیتی قهوه هایی که دارای گیاهی بلند قد هستند را دارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir