
قهوه نیکاراگوئه Nicaragua coffee
قهوه های نیکاراگوئه :
قهوه در نیکاراگوئه دراواسط قرن نوزدهم معرفی شدمتاسفانه
قهوهء نیکاراگوئه بعضی از ویژگیهای با ارزش خود را از دست
داده که زمانی طرفداران زیادی داشته است .
در حال حاضر دانه های قهوه نیکاراگوئه WET PROCESSED
است کهملایم ، با اسیدیتی کم و مناسب برای بو دادن و
مخلوط کردن است کرین قهوه های نیکاراگوئه را دانه درشت
با یک اسیدیتی مشخص و شبیه به نمک توصیف می کند.
دسته بندی قهوه های نیکاراگوئه بر اساس ارتفاع گیاه
انهاست.