zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  مرداد ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳۴۵
۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲
۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹
۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶
۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 35
اين ماه: 1769
کل: 17543
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: PhilipUnask

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

موکا اکسپرس

 

موکا اکسپرس

 

بیالتی یک مهندس ایتالیایی بود که از سال1933 اقدام به طراحی قهوه جوش

 ساده ایی کرد که به موکا اکسپرس(moka exspress) مشهور شده است او

 موفق شد تا در سال 1950 میلادی انرا به مرحله عمل برساند

 بیالتی سالهای زیادی را در فرانسه در صنعت الومنیوم مشغول به کار بود

 که پس از بازگشت از فرانسه به سرزمین مادری خود که منطقه ای در شمال

 غربی ایتالیا(crusinallo) این کارگاه را دایر کرد و علت استفاده از الومنیوم در

 طراحیهایش نیز همین میباشد

 بیالتی پس از تولید این قهوه جوش از سال 1934 تا1940 این قهوه جوش را در

 شمال غربی ایتالیا و در مقیاس محلی بفروش میرساند که در این شش سال

 او فقط 70000 عدد از این قهوه جوش را را تولید و عرضه کرد در سال 2001 در

 حدود 220 میلیون عدد تولید کرد و تا به امروز که طبق امار این شرکت به 330

میلیون عدد رسیده است که رکورد این نوع قهوه جوش است که در کتاب رکورد

 های گینس نیز به ثبت رسیده است

 در طی سالهای گذشته موکا اکسپرس ها با تغییرات زیادی مواجه شده اند از

ان جمله میتوان به قابلیت زدن کاپوچینو با کیفیت بالا اشاره کرد که محصول

 بینطیر بیالتی است که همه قهوه دوستان را مجذوب خود کرده است

 

 

مکانیزم کلی این قهوه جوشها به طور کلی عبارت است از عبور فشار بخار

 از بین قهوه و گرفتن عصاره ان که در شکل ذیل مشاهده مینمایید

 

موکا اکسپرس

این قهوه جوش از سه قسمت تشکیل شده است که قسمت زیرین از

 اب پر می شود و در فیلتری که در وسط قرار گرفته قهوه اسپرسو را پر

 کرده و بر روی اجاق گاز یا منبع حرارتی قرار می دهند پس از گذشتن چند

 دقیقه اب بخار شده و با فشار از بین قهوه عبور مینماید که اماده برای

 نوشیدن است

 

 


 

اطلاعات

براي ارسال نظر، بايد در سايت عضو شويد.

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir