zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  فروردين ۱۳۹۷  »    >
شيدسچپج
 ۱۲۳
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 1
امروز: 33
اين ماه: 1078
کل: 11612
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: nwvzvkuwzcr

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

قهوه ترک turkish coffee

 

 قهوه ترک  turkish coffee

 

 

قهوه ترک turkish coffee[/center

 

 قهوه ترک به شکل امروزی ابتدا در دوره عثمانی و در دربار عثمانی رایج شد

 که به همین جهت این نام برای ان برگزیده  شد است  و صرفا به این طریقه

 عمل اوریرا میگویند و کشور ترکیه دارای قهوه نمی باشد   و کشت    ان در

 امریکای جنوبی اسیای جنوب شرقی  و قسمتی از افریقا کشت می شود

 این سبک قهوه بیشتر در کشورهایی   همچون ایران*ترکیه* یونان*قبرس*

 اذربایجان*ارمنستان و... بیشتر  رایج است قهوه ترک را با نامهایی همچون

 مغربی*یونانی*عربی و ... نامبرده میشود البته بعضی ها به اشتباه نام

 قهوه ارمنی میگویند که علت ان نیز   به این خاطر است که سالیان گذشته

 هموطنان ارامنه بیشتر به عرضه این قهوه   اقدام میکردند که این نام نیز

 در بین بعضی   از هموطنان ما رایج     شده و بر خلاف  ذهنیت بعضی از

 هموطنان کشور ارمنستان در صنعت قهوه جایگاه مناسبی در صنعت قهوه

 ندارد . قهوه ترک رایج ترین و پر مصرفترین     قهوه در ایران   می باشد و

 علت ان نیز به دلیل تهیه اسان و راحت    این قهوه و نیاز نداشتن تجهیزات

 خاصی می باشد. در ذیل اشاره ایی کوتاه به چند    نوع دم کردن این نوع

 میکنیم.

 

 

 

 وسایل مورد نیاز:

1 -قهوه جوش(شیر جوش) در کشور های ترکیه*اذربایجان*

و ارمنستان با نام جازوه (cezve) نیز نامیده می شود

2-قاشق مرباخوری

3-فنجان قهوه خوری

4-شکر

یک قاشق  مرباخوری  سر  پر پودر قهوه ترک و یک قاشق

 مرباخوری  شکر   را به همراه یک فنجان قهوه خوری اب یا

 شیر سرد  در  قهوه  جوش(شیرجوش) ریخته ان را بر روی

 اجاق گاز با  شعله  ملایم قرار میدهیم پس از گذشت یک

 دقیقه اب کمی گرم  میشود  در  این   زمان 30 ثانیه ان را

 هم زده تا قهوه و شکر در اب یا شیر   ترکیب شود قاشق

 را برداشته به حال خود رها می کنیم    پس از چند دقیقه

 بر روی قهوه کف   (خامه)  ظاهر میشود  که  قهوه  اماده

 است  دقت  نمائید  که قهوه  نجوشد و در حین  ریختن در

 فنجان دقت نمائید کف (خامه )  به تعداد   فنجانها تقسیم

 شده و سپس قهوه را در فنجانها  بریزید  شما میتوانید در

 کنار قهوه از شکلات و یک فنجان اب خنک استفاده نمائید  

 

 

 

 

 

[center]قهوه ترک turkish coffee


 

 نسل جدید دستگاه قهوه ترک که طراحی مشترک ترکیه

 و المان میباشد و قهوه ترک را   با کیفیت  عالی درست

می کند که در شکل بالا ملاحضه مینمایید.

 

روش دیگر که کمتر رایج است به شرح ذیل است:

 ابتدا اب و شکر را در قهوه جوش بریزید و بجوشانید و پس از

 برداشتن از روی حرارت پودر قهوه ترک را به ان اضافه نمایید

و خوب هم بزنید و سپس بر روی حرارت بگذارید  تا قهوه بالا

 بیاید از روی حرارت بردارید و این عمل را دوبار دیگر تکرار کنید

 قهوه پر رنگ و غلیظی به دست می اید.

 

قهوه ترک turkish coffee

 

 

 در ذیل اسیاب سنتی قهوه ترک که بیشتر در ترکیه رایج است

 

  چند نکته در تهیه قهوه ترک:

 1-پودر قهوه را تازه تهیه نمایید ترجیحا از قهوه فروشی ها و به

مقدار مصرف هفتگی تهیه نمایید

2-از قهوه جوش(شیر جوش) استفاده نمایید

3-پس از تهیه قهوه*قهوه جوش را با اب سرد بشویید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 

 

اطلاعات

براي ارسال نظر، بايد در سايت عضو شويد.

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir