zarif

zarif

 

    

ورود

 

نام کاربری
رمز عبور
 

آخرین ارسالات

 

» نمایشگاه و جشنواده بین المللی قهوه ایران
» قهوه ایلی illy coffee
» رست قهوه(بودادن قهوه)
» فرنچ پرس cafetiere
» قهوه ترک turkish coffee
» cona coffee maker قهوه جوش کونا
» فنجان عجیب قهوه
» گرانترین قهوه جهان
» موکا اکسپرس
» قهوه سبز

تقویم

 

<    «  آذر ۱۳۹۸  »    >
شيدسچپج
 ۱
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰ 

لینک های مرتبط

 

آمار مطالب يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 141
کل نظرات: 100
آمار کاربران يک ساعت پيش: 0
امروز: 0
اين ماه: 0
کل: 24045
بن شدگان: 0
جديدترين عضو: Furrionmtt

 

 

لینک های مرتبط

 

برای تبادل لینک، سایت شما باید حداقل رنک 3 در گوگل داشته باشد.
» icoffee
» فروشگاه قهوه
» جشنواره بین المللی قهوه ایران

نظرسنجی


عالي
خوب
متوسط
بد


 

 

قهوه اندونری indonesia

 



 

 

 قهوه اندونزی (indonesia coffee) 

 

قهوهء سوماترا:

دانه های قهوهء   سوماترا یکی از سنگین ترین ، نرمترین

 و پیچیده ترین   قهوه ها در   سراسر  جهان است . اغلب

 قهوه های سوماترا از طریق روش خشک به عمل می آیند

. اما  برخی  از   آنها هم از طریق  روش  نیمه مرطوب .

اکثریت قهوه های سوماترا با نام     MANDHELING  

یا LINTONG شناخته می شوند  و  در  درون کشور در

 سواحل جنوبی پرورش  می یابند   . قهوهء سوماترا که در

خاور  دور   پرورش    داده   می شود   معمولا"     با نام

 GAYO MOUNTAIN شناخته می شود . این قهوه به

 شیرینی و تمیزی معروف است .

خبرگان قهوه که   قصد   خرید  قهوهء سوماترا را دارند ،

 دانه های   قهوهء سبز سالخوردهء سوماترایی را جستجو

 می کنند  .  این  دانه های قهوه طعم تند و طبیعی متناسب

قهوهء   سوماترایی   را  بیشتر   کرده  و   انرا به یکی از

 پرطرفدارتین قهوه های در دسترس تبدیل می کند .

 قهوه سولاوسی:

بسیاری دانه های قهوهء سولاوسی را یک نوع پیشرفته از

 قهوهء سوماترا می دانند     که   دارای دانه های سبکتر و

 کیفیت روغنی و اسیدیتی بیشتر است منطقهء TORAGA

منشاء اغلب قهوه های با کیفیت سولاوسی استت . یک نفر

 ممکن است قهوه منطقهء TORAJA را با نام KALOSSI

پیدا کند که آن نام هلند مستعمراتی قدیم است که بروی این

 منطقه گذاشته اند . طعم پیچیده و طبیعی   ان  طرفداران

 زیادی در ایالت متحده و ژاپن دارد که باعث می شود این

 قهوه گرانتراز قهوه های دیگردرجزیره های همسایه باشد

قهوهء جاوا (جاوه):

 قهوهء  جاوای     (جاوه) اندونزی   اندازهء شبیه به قهوه

های سوماترا و سولاوسی را ندارد  چون قهوه های جاوا

از طریق روش مرطوب بدست می ایند.

به هر حال یک شواهدی از تیرگی و تندی کم در برخی

از قهوه های جاوا وجود دارد   که  آنرا از همسایگانش

 جدا می کند  .  معروفترین   ایالتهای      قهوه در جاوا 

 JAMPIT و BLAWAN هستند .    دانه های قهوهء

 سالخورده جاوا که  OLD BROWN نامیده می شوند

 دارای دانهء سنگینتر ، خوشمزه تر و اسیدیتی کمی هستند.

 

 

اطلاعات

براي ارسال نظر، بايد در سايت عضو شويد.

 

 

All Right Reserved 2009 ,  MAX COFFEE, Design by www.adco.ir

www.maxcoffee.ir